Bio Algeen S90

Is een krachtige wortelstimulator. Na gebruik van S90 reageert de plant snel door extra witte en krachtige wortels te ontwikkelen. Ook wordt door S90 het potentieel genetisch materiaal optimaal gestimuleerd. Resultaat is een sterkere vitalere plant die minder snel ziek wordt, maar bovenal ook een grotere opbrengst. Afhankelijk van de plant wordt door gebruik van Bio Algeen S90 de opbrengst met 10 tot 20 procent verhoogd.

De werking van S90 is gebaseerd op de aanwezigheid van een groot aantal sporenelementen. Ook zit er in Bio Algeen een stof die de plant aanzet tot het maken van groeihormonen. Hierdoor ontwikkelt de plant zich op een natuurlijke manier beter en wordt groter en sterker. De stof helpt bij een sterke ontwikkeling van natuurlijke groei- en verdedigingsstoffen zoals dat bij jonge planten gebeurt.

Toepassing

Bio Algeen S90 kan worden gebruikt bij teelt op reguliere bodem of op hydrocultuur. Maar ook run-to-waste systemen op basis van steenwol of cocos zijn geschikte mediums om S90 te gebruiken. Bij gebruik van Bio Algeen S90 op reguliere bodem moet Bio Algeen S90 in de cyclus 'van stek tot oogst' vijf keer worden toegediend. Dit kan in combinatie met het toedienen van het reguliere voedingswater. Bij hydrocultuur of run-to-waste wordt Bio Algeen S90 in de eerste drie tot vier weken toegediend.

Verdunnen

Aanbeveling is om S90 1:500 met water te verdunnen. Cruciaal is natuurlijk dat de extra groei wordt ondersteund door te verbouwen op een voedingsbodem die voldoende voedingsstoffen bevat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag langs voor een advies op maat.