Bio Algeen FecaliŽn behandeling met G-40

U kunt Bio Algeen G-40 gebruiken voor de biologische behandeling van de fecaliŽn in de septic tank. Met behulp van de toevoeging van Bio Algeen G-40 wordt het biologische proces in de septic tank bevorderd door activering van de microflora in de tank. Hierdoor homogeniseert de dikke fractie en blijft deze vloeibaar. Tevens wordt stankoverlast teruggedrongen. Aan de wanden vastzittend residu wordt in de loop van ťťn jaar volledig biologisch afgebroken.

In de veeteelt wordt Bio Algeen G-40 toegepast om het ammoniak gehalte in stallen te verlagen door de fecaliŽn te bespuiten. Dit bevordert het stal klimaat, met als resultaat een sterke reductie van slijmweg irritatie bij de veestapel. Minder antibiotica en gezondere dieren is het gevolg. Tevens homogeniseert de massa, waardoor deze beter te verwerken is.

Stankreductie met Bio Algeen G-40

In de mosselindustrie wordt Bio Algeen G-40 toegepast om stank te reduceren, eenvoudigweg door de mosselen te bespuiten G-40. Resultaat is dat omwonenden van mosselverwerkende bedrijven geen last hebben van een onprettige lucht.